Blog

Nordpåutstillingen 2019

Årets kunstner er Lisbeth Skranes.

kl 13.00:
-Offisiell åpning ved Olve Morken,enhetsleder for Kultur og Næring,Holtålen Kommune.

-Minikonsert ved Dag Bårdstu og Eirin Ulleberg Bårdstu.

Salg av kaffe og kaker.
Gratis inngang.

Nordpåsuppe serveres i spisestuen,15.00-16.00 190,-

Nå utvider vi tilbudet i Kulturlåven med utstillinger. Først ut er billedkunstner Lisbeth Skranes. Har du besøkt Nordpå Fjellhotell, vil du ha sett hennes bilder i vår peisestue.
Lisbeth er for tiden aktuell på Østlandsutstillingen i Galleri Norske Grafikere og i utstillingen «Klokken» i Odense. Hun er medlem i fellesverkstedet Myren Grafikk, Kristiansand og juryert medlem av Fyns Grafiske Værksted. Hun er medlem av Norske Uavhengige Kunstnere.

Etter mange år i offentlig sektor, har hun valgt en ny karriere som billedkunstner. Hun forteller selv:
Under et lengre opphold i Honolulu, fra høsten 2009, fulgte jeg undervisning i ulike grafiske teknikker ved Academy of Art/Honolulu Museum of Art School.
Grafikken tok tak i meg- og jeg valgte grafikken. Gjennom grafikken fant jeg skapergleden og ny mulighet for faglig og personlig vekst.
Natur , litteratur og arkitektur er viktige inspirasjonskilder. Jeg har vært heldig å få være med på mange utstillinger i inn-og utland. En av de første stedene jeg fikk vist mine arbeider, var Nordpå Fjellhotell.Det er derfor en stor glede og ære for meg å få lov til å være første utstiller i den flotte Kulturlåven. Jeg gleder meg!

X