Blog

Aktuelt, Nyheter

Ledig fastlegehjemmel i 100% stilling

Holtålen kommune har ledig fastlegehjemmel i 100 fast stiling med mulighet for umiddelbar tilsetning.

I Holtålen kommune kan du kombinere jobben som fastlege med et hverdagsliv nært naturen med skog, fjell og gode fiske- og jaktmuligheter. Holtålen ligger 4 mil fra Røros, og 12 mil fra Trondheim. Kommunen har i underkant av 2000 innbyggere, og du vil betjene en nyopprettet liste på inntil 700 pasienter.

Holtålen legekontor er et lite legekontor med et svært godt arbeidsmiljø, og vi kan tilby gode arbeids- og lønnsforhold. Det vi legges til rette for spesialisering i allmennmedisin. Holtålen, Røros og Os har interkommunalt legevaktsamarbeid, og legevakten er på lokalisert på Røros. I tillegg til legekontoret, blir man en del av kollegiet på Røros og Os, som man har vaktsamarbeid med, felles kurs og internundervisninger. Det er totalt 14 leger i dette distriktet. For tiden er det 13-delt vakt, og vaktdistriktet består av ca. 10.000 innbyggere.
Vi er en fleksibel arbeidsplass hvor vi ønsker å legge til rette for at våre ansatte skal trives. Vi er åpne for å legge til rette for nordsjøturnus, og kan i tillegg tilby gratis husrom i en prøveperiode dersom du er usikker på om dette er noe for deg!

Legekontoret er samlokalisert med fysioterapi, helsestasjon, tannlegekontoret og sykehjemmet.

 

Se mer informasjon om stillingen og søk her! 

Søknadsfrist: 10.02.2022

X