Blog

Vi er veldig glad for å kunne meddele at vi har fått klarsignal til å åpne for bestilling og utlån av bøker, filmer, tidsskrifter og lydbøker til påske. Logg deg inn på vårt websøk med lånenummer/e-post og pin-kode. Her kan du søke opp og reservere det du ønsker å låne eller du kan sende et reservasjonsønske på e-post til mari.aas@holtalen.kommune.no eller via Facebook. Alt reservert materiale kan hentes på trappa utenfor biblioteket mellom kl. 12.00 og kl. 14.00 førstkommende fredag – ring 958 94 785 når du står utenfor og hold avstand til andre som skal hente bøker.

Frivilligsentralen i Holtålen kan være behjelpelig med hjemkjøring av bøker til den som ikke har anledning til å komme seg på biblioteket – ta kontakt med Laila Grønli Kokkvoll på tlf 41930211 eller e-post laila.g.kokkvoll@holtalen.kommune.no.

OBS – Vi tar ikke imot innlevering av lånt materiale på grunn av smittefare! 

Vi låner ut materiale som står tilgjengelig på hylla i biblioteket og om flere ønsker å låne samme tittel er det førstemann til mølla. Det er også mulig å hente det du har fått hentemelding på tidligere, men ikke rakk å hente før vi måtte stenge.

Ta kontakt med oss på e-post eller tlf. 958 94 785 om du ikke får logget deg inn på websøket eller har andre spørsmål rundt dette. Hvis du ikke har lånekort er det mulig å skaffe seg et digitalt Nasjonalt lånekort her.

X