Daily Archives: 24. september 2020

Fristen for å søke om spillemidler for 2021 er satt til 15. nov. 2020. De som planlegger å søke bes ta kontakt med kommunen. For øvrig er det elektronisk utfylling av søknaden – via nettstedet www.idrettsanlegg.no og linken søknadsskjema.

Klikk her for å lese videre

Holtålen kommune har opprettet et eget «nydyrkingsfond» med egne retningslinjer. Disse finner du ved å klikke HER. Landbruksforetak i Holtålen kommune som er i drift inviteres til å søke. Søknadsfristen er 15. oktober 2020, og søknaden sendes til Holtålen kommune, Bakkavegen 1, 7380 Ålen eller per e-post med adressen; epost@holtalen.kommune.no.

Klikk her for å lese videre

Kveli Rånes Bremseths nye show, Lenge Leve, fremføres i Rallaren i Hovet fredag 2. oktober. Tidspunkt: kl. 19.00. Allerede bestilte billetter til forestillingen den 21. april kan benyttes den 2. oktober. Nye billetter bestilles ved å klikke HER.