Såmmår i Holtålen

Såmmår i Holtålen

Fjelltur

Foto: Marte Stenmo

I Holtålen kan du fiske i stille fjellvann, lokke fram storlaksen, erobre vidstrakte fjellområder til fots eller oppsøke et av våre mange kulturminner.

Vi vet du vil sette pris på vakre omgivelser, god mat og trivelig vertskap.

Velkommen til Holtålen!

Dette skjer
Ta en kikk i vår aktivitetskalender her for å få en oversikt over hva som foregår fremover.

SIST OPPDATERT: 02.07. 2021 - 21:48

Finn oss i kartet

Ved å bruke kartet kommer du direkte til sidene til utvalgte  servicesteder i Holtålen. Her finner du oppdatert info om tilbud, aktiviteter og åpningstider.

DU KOMMER DIREKTE TIL KARTET VED Å KLIKKE  HER.

Klikk på et sted du vil sjekke, og info kommer opp i høyre kolonne. Klikk på menypunktet «Interessepunkt» og de forskjellige tilbudene på stedet under der.
Klikk på «Mer informasjon», så sender vi deg direkte til stedets egne sider.

Utforsk

Eidet rasteplass mener vi fortjener et besøk uansett om det er på tide med en stopp eller ikke. Her har du nydelig utsikt mot Hyttfossen, og du kan følge stien helt ned til elva og beskue den mektige fossen derfra.  Området bærer preg av gruvedrift, og ca. 500 meter bortenfor rasteplassen ligger Eidet smelthytte; en godt bevart ovnsruin etter Røros kobberverks virksomhet på 1700- og 1800-tallet. Et spennende område å rusle i!
Infokiosken på rasteplassen er åpen alle dager kl. 11-16 fra 3. juli t.o.m. 8. august. Her får du kjøpt alt fra forfriskninger til hjemmestrikk, lys og lopper! Besøk Facebooksida til kiosken her.

Hessdalsfenomenet er verdenskjent som et av de mest spektakulære himmelfenomener i verden. Ingen har foreløpig gitt svar på hva lysfenomenene skyldes, men det forskes stadig. Ta en nærmere kikk på Hessdalsfenomenet her.

Ladestasjonen vi har i Ålen sentrum er en av Trøndelags raskeste for hurtiglading av el-bil. Benytt sjansen om du er i nærheten!

Hei Holtålen! Følg livet vårt på Facebook her.

Bading

Kontaktinformasjon

Holtålen kommune
Tlf.: 72 41 76 00

Fjellstyrene i Holtålen
Tlf.: 971 02 788

X