August, 2018
28aug13:0015:00AnbefaltInnovasjonsforum13:00 - 15:00
Aktivitetsdetaljer
Tredje steg i en innovasjonsprosess er utvikling. Det som har blitt til på ide og konseptstadiet, er nå modent for å realiseres. Innhold og arbeidsform bør nå fastsettes. Hvordan jobbe med det?
Mer
Aktivitetsdetaljer
Tredje steg i en innovasjonsprosess er utvikling.
Det som har blitt til på ide og konseptstadiet, er nå modent for å realiseres. Innhold og arbeidsform bør nå fastsettes.
Hvordan jobbe med det? Og hva er smart å gjøre? Eller kanskje ikke gjøre?
Galåvolden Gård og Røros Food & Beverage Group deler erfaringer fra et av sine utviklingsprosjekter.
Linn Funda Nygård i Rørosmeieriet kobler disse casene med teorien.
Innovasjonsforum er en mulighet til å diskutere sine egne erfaringer og prøve ut ny ideer.
Velkommen til åpent møte med faglig påfyll og diskusjoner.
Arrangør: Kompetanseløft Lokalmat – Reiseliv
Tidspunkt
(Tirsdag) 13:00 - 15:00