Vil du stå på back-up liste for koronavaksinering i uke 30?

I uke 30 får vi 162 vaksinedoser mer enn først antatt. Det vil si at vi til sammen får 276 vaksinedoser denne uken! Det gjør at vi blir ferdige med prioriteringsgruppe 9 og 10, og starter på siste prioriteringsgruppe, gruppe 11. 😊 Mange er derfor kalt inn til time på kort varsel. Vi håper folk vil prioritere vaksineringen, da det mest sannsynlig er denne uken vi vil motta flest vaksinedoser. Vaksineringen vil foregå torsdag 29.07.21, frem til kl. 15.00.

Dersom noen ikke kan møte, trenger vi en liste over folk som kan stille på kort varsel – en back-up liste. Krav til de som står på back-up listen:

• Du må være bosatt i Holtålen kommune/ folkeregistrert her. Dvs. at du uansett skulle ha mottatt vaksinen her.
  • Du må være tilgjengelig på telefon torsdag 29.07.21  mellom kl. 08.30-15.00. Ta telefonen uansett hvilket nummer som ringer, det kan være oss.
  • Du må kunne komme på kort varsle. Dvs. helst under 15 min, men du kan melde deg om du kan komme på under 30 minutter.

For å melde deg på back-up listen send SMS: Start tekstmelding med «HOLTÅLEN + fødselsdato, navn, telefonnr. og back-up uke 30».  Sendes til 2097.