NÅ KAN ALLE MELDE SEG PÅ TIL KORONAVAKSINE.

Dette er en fellesmelding som blir sent til alle som bor i Holtålen kommune. Vi ønsker nå å registrere alle over 18 år i Holtålen Kommune som ønsker koronavaksine.

Vi vaksinerer fortsatt personer i risikogruppene. Fra uke 23 starter vi å vaksinere i risikogruppe 5, 55-64 år med underliggende sykdommer/tilstander.

Dersom du har meldt deg på tidligere eller allerede er vaksinert, se bort fra denne meldingen. Alle som ønsker koronavaksine må melde seg på, ingen får tilbud om vaksine dersom de ikke har meldt seg på.

PÅMELDING:

Dersom du har fastlege ved Holtålen legekontor kan du enten sende SMS eller ringe:

SMS: Start tekstmelding med «HOLTÅLEN + fødselsdato, navn og ønsker koronavaksine».  Sendes til 2097. Denne funksjonen skal bare benyttes om du melder på deg selv.

RINGE: Bruk koronatelefonen: 91309730. Denne er åpen på hverdager mellom 09-12 og 13-15. Bruk denne funksjonen om du skal melde på flere personer.

Dersom du ikke har fastlege ved Holtålen legekontor ønsker vi at du ringer for å bestille vaksine, dette for at vi skal få oppdaterte opplysninger på deg.