Ledig stilling: LIS-1 i 100% stilling i perioden 01.09.22-28.02.23

Holtålen legekontor er et lite og oversiktlig kontor med 3 kommunale fastleger og 1 LIS-1. Vi har interkommunalt legevaktsamarbeid med Røros og Os kommune.

⛰Holtålen kommune er en fjellkommune med i underkant av 2000 innbyggere. Vi har tog-, buss- og flyforbindelse. 2 timer fra Trondheim i nord og 30 minutter fra Røros i sør!

💓Holtålen legekontor er en fleksibel arbeidsplass med hjerte for allmennpraksis og legger til rette for at ansatte skal trives og for at Lis-1 får en god og trygg tjenestetid med egen veileder og tett oppfølging. Arbeidsplassen kan tilby hyggelige kollegiale, godt tverrfaglig- og samlokalisert samarbeid i helse- og omsorg.

⏰Søknadsfrist 17.08.22, innkommende søknader vurderes løpende.

Se mer informasjon og søk på stillingen her!

Holtålen strekker seg fra 220 til 1332 moh og er en av Trøndelags fineste fjellområdet kun 1,5 time fra Trondheim. Se mer hva Holtålen har å by på på HeiHoltålens kart her!