Ledig 50%-stilling rådgiver/sekretær

Regionrådet i Trøndelag Sør er et strategisk samarbeid mellom kommunene Oppdal, Rennebu, Midtre Gauldal, Melhus, Holtålen og Røros. Regionrådet samarbeider om bosetting og næring. Region Trøndelag Sør har ca. 40 000 innbyggere. I tillegg har regionen en betydelig andel av fritidsmarkedet i Trøndelag med over 13 000 fritidsboliger. En del av næringslivet er rettet mot fritids- og reiselivsmarkedet, samtidig som mat-, skog- og treproduksjon er viktige ressurser som bl.a. danner grunnlag for nyskapende industri.

Om stillingen

Regionrådet Trøndelag Sør er på jakt etter en utviklingsorientert og selvstendig rådgiver/sekretær i 50% stilling. Du vil få ansvaret for å følge opp strategisk samarbeid mellom kommunene i regionen. Du får jobbe med spennende oppgaver innenfor bosetting og næring, hvor omdømmebygging vil være en viktig del av arbeidet. Vi søker deg som er initiativrik og selvgående. Du er flink til å lage et godt samarbeidsklima, og du evner å forstå de ulike kommunenes behov i det regionale samarbeidet. Ditt kontorsted vil være hos en av medlemskommunene.

Arbeidsoppgaver

• Rådgiver/sekretær skal markedsføre og bygge regionens omdømme på en aktiv måte
  • Initiere og følge opp politiske prosesser
  • Synliggjøre regionen Trøndelag Sør
  • Sekretær for regionrådet, arbeidsutvalget, rådmanns- og ordførerkollegiet
  • Sekretær for felles næringsfond
  • Høringsuttalelser og utarbeidelse av politiske saker

• God kjennskap til politiske prosesser
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Søker må ha førerkort og disponere egen bil

Personlige egenskaper

• Selvstendig
  • Flink til å bygge relasjoner internt og eksternt
  • God gjennomføringsevne
  • Flink til å kommunisere på tvers av fagfelt
  • Personlig egnethet vektlegges

Hva vi tilbyr

• Stor frihet til å forme egen arbeidshverdag og påvirkningsmulighet til videreutvikling av regionen.
  • Du ansettes på kommunale vilkår. Lønn etter avtale. Noe reisevirksomhet må påregnes.

For mer informasjon kan du kontakte politisk leder i regionrådet, ordfører for Holtålen

Jan Håvard Refsethås 48 27 64 99 eller Plankontoret v/Norunn Fossum 95 85 29 20

Søknadsfrist: 20. januar 2019