Kulturpris og kulturstipend 2019

KULTURPRIS 2019
Holtålen kommune ønsker forslag på kandidater til årets kulturpris som skal deles ut under Storhelga i Hovet første helga på oktober. Forslag sendes Holtålen kommune, Bakkavegen 1, 7380 Ålen eller til e-postadr.: epost@holtalen.kommune.no. Frist: 8. september 2019.
Kulturprisen kan deles ut til enkeltperson, samarbeidspartnere, lag, foreninger eller institusjoner som har tilknytning til kommunen, og som har utmerket seg innen det utvidete kulturbegrepet. Både enkeltpersoner og organisasjoner kan sende inn forslag. Forslaget må begrunnes.

KULTURSTIPEND 2019
Holtålen kommune ønsker forslag på kandidater til årets kulturstipend som skal deles ut under Storhelga i Hovet første helga på oktober. Begrunnet forslag sendes Holtålen kommune, Bakkavegen 1, 7380 Ålen eller til e-postadr.: epost@holtalen.kommune.no. Frist: 8. september 2019. Kulturstipendet tildeles lovende utøvere innen en vid definisjon av kulturbegrepet. Mottakeren skal bo i, eller ha tilknytning til Holtålen kommune.