Aktuelt, Helse og omsorg, Nyheter

Helseplattformen tatt i bruk i pleie- og omsorgstjenesten

Natt til lørdag 12.november kl 03:00 gikk Holtålen kommune sammen med 5 andre kommuner og St Olavs hospital over til det nye, felles journalsystemet Helseplattformen.

Helseplattformen brukes både på pc og mobil

Fra mandag morgen vil også psykisk helse- og rustjenesten, fysioterapi og helsestasjon ta systemet i bruk. Overgangen har så langt gått etter planen. Som forventet vil det være noen utfordringer ved overgang til nytt system, men disse vil løses fortløpende.

Lokal innføringsleder Arnstein Pedersen har vært mange timer på jobb det siste døgnet.

Lørdag formiddag var ansatte og ledere i full gang med å dokumentere helsehjelpen i nytt system. Til tross for at ansatte har vært gjennom opplæring er både superbrukere og lokal innføringsleder på plass for å bistå dersom ansatte trenger hjelp den første tiden.

Velfortjent pause

Det ble også tid til felles kakespising lørdag formiddag.

Hjemmesykepleien tar seg tid til en kakebit