Fra og med førstkommende fredag 29. januar åpner Gauldalsløypa fra Ålen sentrum til Tydal grense.

Kjøp av kort skjer på scooterlisens.no. Der kan du velge om du vil kjøpe dagskort eller sesongkort. Når du har gjennomført betalingen vil du få tilsendt kvittering på tekstmelding og e-post. Kvitteringen må tas vare på, den er i stedet for oblat!

Du kan selv velge om du vil betale med kort eller vipps. Betalingen skjer enkelt på nettsiden, det er 3 trinn som må gjennomføres før betalingen er komplett. Se trinnene du må igjennom her!

Stenging/endringer kunngjøres på kommunens hjemmeside og facebookside, samt på scooterlisens.no og i løypene.

Grunneiere må henvende seg til kommunen for å få sitt oblat.

Kommunal forskrift i Holtålen Kommune om rekreasjonsløyper med snøskuter finner du her.