Arrangement

Arrangementer på biblioteket

Her vil du finne informasjon om kommende arrangementer på biblioteket i 2017.

Arrangement 2016

BARNEHAGEDAGEN

  
Vi fikk storfint besøk av førskolebarna til markering av barnehagedagen 1. mars. Vi hadde høytlesning av «Jakob og Neikob» og etterpå koste vi oss med å lage tegninger ut i fra boka. Tegningene ble deretter hengt opp på utstillingsveggen sånn at alle som besøkte biblioteket fikk se.

 

FORFATTERBESØK AV AUDHILD SOLBERG

  
Rallaren måtte tas i bruk da vi fikk besøk av forfatteren bak «Superbitchene-bøkene». Alle mellomtrinnselevene på Hov skole og Haltdalen oppvekstsenter fikk være med Audhild inn i hennes univers, samtidig som de fikk et fint innblikk i hvordan det er å være forfatter.

 

PREMIEUTDELING SOMMERLES

  
Til premieutdelingen for SommerLes dette året, fikk vi besøk av sykehusklovn og forfatteren av boka «Klovn», Elisabeth Helland Larsen. 50 elever hadde deltatt på SommerLes i 2016 og mange møtte opp på premieutdeling.

 

ARTHUR OG DEN FORSVUNNE SANGEN

  
I forbindelse med Storhelga i Hovet, inviterte biblioteket til forestillingen «Arthur og den forsvunne sangen» i Rallaren lørdag 8. oktober. Mai-Britt Wagnhild og Marthe Belsvik Stavrum fremførte musikkeventyret om Arthur for rundt 30 barn og voksne.

 

TREKKSPILLCAFÉ

  
Mandag 14. november fikk vi besøk av to eminente trekkspillere; Øivind Farmen og Håvard Svendsrud. Disse to holdt en imponerende konsert og avsluttet med en ønskelåtsekvens, 10. trinn solgte kaffe og kaker og det ble en meget hyggelig aften på biblioteket.

Arrangement 2015

FIFA-TURNERING MED ALLAK’EN

  
Tirsdag 19. mai arrangerte biblioteket og Allak’en FIFA-turnering på biblioteket med 16 deltakere pluss en del tilskuere i tillegg. Vinner av turneringen var Marius M. Engan.

 

SOMMERLESAVSLUTNING MED DAVIDO

  
Lørdag 19. september inviterte vi til premieutdeling for SommerLes og et kjempespennende trylleshow med selveste DAVIDO – veldig populært!

 

DEBATT/PANELSAMTALE

  
Tirsdag 20. oktober inviterte biblioteket og flyktningetjenesten til informasjonsmøte og panelsamtale om inkludering og bosetting av flyktninger i Holtålen kommune. Rundt 60 personer møtte opp og vi fikk omtale i både lokale medier og i Adresseavisa.

 

BOKLANSERING SALOMERÅENS SØNNER

  
Rolf Engan hadde boklansering av sin andre bok i triologien om Salome – «Salomeråens sønner» på biblioteket onsdag 28. oktober. Det ble både bokprat, høytlesning og signering av bøker.

 

FORFATTERBESØK AV MARI SAGER

  
Mandag i Kulturvukku 2015 hadde biblioteket storfint besøk av forfatter Mari Sager. Sager har skrevet de fine Frida-bøkene og hun leste høyt for barna fra en av bøkene sine før vi hadde en liten tegneseanse som resulterte i en flott utstilling.

 

FIFA-TURNERING FOR MELLOMTRINNET

  
Tirsdag 3. november arrangerte vi ny FIFA-turnering på biblioteket, denne gangen for mellomtrinnet på Hov skole og Haltdalen oppvekstsenter. Vinner ble Håkon Hilmo.

 

BOKDUSJ MED JON PEDER ASPÅS OG ROLF ENGAN

  
Mandag 30. november arrangerte biblioteket «Bokdusj» av Jon Peder Aspås og Rolf Engan. Aspås var aktuell med boka «Dette fortalte de» og Engan med «Salomeråens sønner». Ole Gunnar Folde var intervjuer og spilte trekkspill og Bjørn Arild Gjersvold underholdt med felespill.

Arrangement 2014

Her kommer informasjon om arrangement på biblioteket i 2014

X