Mars, 2018

13mar19:00- 21:00AnbefaltHvordan skape et godt arrangement19:00 - 21:00 Kurantgården, Rørosmuseet

Mer

Aktivitetsdetaljer

Velkommen til en kveld for deg som er engasjert i frivillig arbeid, i ledelse, i dugnadsgjengen for arrangement og festivaler.
Få inspirasjon og konkret erfaring fra to dyktige aktører i regionen

Matråd vil holde et innlegg om viktige faktorer rundt mattrygghet, kortvarig tilbereding og servering.

Fra Livestock får vi besøk av Festivalsjef Anne Linn Vingelsgård Schärer og frivilligansvarlig Eline Stølan
De er invitert til å snakke om deres matkonsept, arbeid med frivillige og faktorer som er nødvendig for et godt arrangement.

Oppskriften på et «perfekt» arrangement er ikke målet, men en erfaringsutveksling og inspirasjon i fra hverandre.

Ta med deg nabo og dugnadsvenn!
Kvelden arrangeres av Prosjektet Kompetanseløft Lokalmat – Reiseliv.

Tidspunkt

(Tirsdag) 19:00 - 21:00

Hvor

Kurantgården, Rørosmuseet

X