Har du lyst til å bo og jobbe i Fjellregionen nå eller i framtida?

Svarer du ja på spørsmålet – eller kjenner andre unge som kan like tanken, ønsker vi hjertelig velkommen til Høyskolen i Oslo og Akershus, Pilestredet 46 i Oslo, tirsdag 4. april kl 19-22.

Her får du muligheten til speed-dating med private og offentlige virksomheter i Fjellregionens åtte kommuner fra Holtålen i nord til Rendalen i sør om jobbmuligheter akkurat nå eller senere.

Vi åpner med P3 Urørt-artist Simen Mitlid fra Os, litt selvskryt om regionen vår og gratis mat og drikke og kanskje en hyggelig prat med en av ordførerne eller ungdomsrådet for Fjellregionen, som også er med.

Utover kvelden får du blant annet muligheten til å snakke med representanter for

• Accountor og Revisorkonsult med avdelinger på Røros og Tynset
  • Daldata med avdelinger i Folldal og på Tynset
  • Kulturminnefondet på Røros
  • Sykehuset Innlandet Tynset
  • Norsk Helsearkiv, som skal etableres på Tynset med 58 nye arbeidsplasser
  • kommunene – med stort behov for blant annet helsearbeidere og lærere, både nå og i framtiden
  • Tolga 2020 med oversikt over muligheter i Tolga

Studenter som kan være interessert i å delta på grundercamp på Savalen i juni sammen med elever fra de videregående skolene og næringslivet får informasjon om dette.

Det blir også en quiz-konkurranse med muligheter til å vinne billetter til Livestock i Alvdal eller Elden på Røros.

Interessert? Send «Kommer» til post@fjellregionen.no, senest mandag 3. april kl. 10.00 slik at vi får sørget for nok mat og drikke. Sjekk oppdateringer på Fjellregionens på Facebook-sider.

PS: Send gjerne denne invitasjonen til andre du tenker kan være på jakt etter et flott sted å bo, arbeide og leve!