Aktuelt, Fysioterapi, Nyheter

Fysioterapiavdelingen i Holtålen Kommune tilbyr nå AktivA – kurs for deg som har artrose i kne eller hofte!

Er du over 35 år og har symptomer eller funn som indikerer artrose i hofte og eller kne, eller en degenerativ meniskskade? Da vil Aktiv A-kurset være nyttig for deg. Kursets hensikt er å øke din kunnskap om artrose og aktuelle tiltak for dette, og komme godt i gang med tilpasset trening og aktivitet. Og på denne måten fremme helse og livskvalitet.

AktivA er et behandlingsopplegg for artrose (artroseskole og individuelt tilpasset trening) og et elektronisk registreringssystem. Programmet baserer seg på den siste forskningen og de nyeste behandlingsmetodene, og følger internasjonale retningslinjer for artrosebehandling

Kurset er tredelt:
1. Artroseskole ca 3t. Her vil du få oppdatert kunnskap om artrosesykdommen, behandling og hva du selv kan gjøre for å bedre symptomer og plager.

2. Individuell undersøkelse hos fysioterapeut med grundig testing av funksjon og utfylling av spørreskjema. Dette registreres i nasjonalt register.

3. Individuelt tilpasset gruppetrening på fysioterapiavdelingen i minst 6 uker (egenandeler i henhold til takstplakaten for egenandelstak 2, dvs 97kr pr gang). Du kan også om ønskelig få en til en-oppfølging i stedet for gruppebasert trening, dette følger da takstplakaten.

Artroseskole
Vi starter opp med artroseskole så snart vi har et knippe deltagere.

Pris: 400kr inkl enkel servering.

For påmelding eller nærmere info, kontakt fysioterapeut Hildegunn Prytz Djupdal (sertifisert AktivA-terapeut) på tlf 72 41 76 70 / 95 97 53 89 eller send en mail til hildegunn.djupdal@holtalen.kommune.no
Du kan også stikke innom for en prat på avdelingen i 1. etg lengst nord i sykehjemsbygget.

For deltakelse kreves henvisning fra lege.

For mer informasjon se www.aktivmedartrose.no